»
tengri agnostik 
»
tarih lisan lugat dil sanat muzik solen sinema kitap betik egitim ogretim okun felsefe edebiyat arkeoloji 
»
tanri ad anlamlari figur ile tanimlamak saglik tedavi kuklasi nitelik metaforu ilahi gorevler mitos aktarim kalbi tartan anubis antik silindir muhur tanrı vekili lugal asli manken ankh anlami
Topic settings  

Jump to forum  

tengri agnostik 
tanri islam ateizm nonteizm panendeizm mitos mezhep hiyerokrasi din de...
siyasi analiz askeri taktik dunya akademik liyakat layik worthy hukume...
tarih lisan lugat dil sanat muzik solen sinema kitap betik egitim ogre...
meslek isci skillworker gocmen multeci kultur sevda sevgi gezgin vlog ...
teknoloji bilgisayar telefon ucak helikopter araba bus van truck trail...
kozmoloji evrim kokbilgi gokbilim astrofizik genetik saglik kanda seke...
tarim sera tarla hasat mahsul gida ciftci besleni hayvanci bitki agac ...

#21 | tanri ad anlamlari figur ile tanimlamak saglik tedavi kuklasi nitelik metaforu ilahi gorevler mitos aktarim kalbi tartan anubis antik silindir muhur tanrı vekili lugal asli manken ankh anlami 

Thu May 15, 2025 9:22 pm (Last edited: Thu May 15, 2025 10:03 pm) 

#22 | tanri ad anlamlari figur ile tanimlamak saglik tedavi kuklasi nitelik metaforu ilahi gorevler mitos aktarim kalbi tartan anubis antik silindir muhur tanrı vekili lugal asli manken ankh anlami 

Thu May 15, 2025 9:23 pm (Last edited: Thu May 15, 2025 10:03 pm) 

#23 | tanri ad anlamlari figur ile tanimlamak saglik tedavi kuklasi nitelik metaforu ilahi gorevler mitos aktarim kalbi tartan anubis antik silindir muhur tanrı vekili lugal asli manken ankh anlami 

Thu Sep 25, 2025 11:29 pm

#24 | tanri ad anlamlari figur ile tanimlamak saglik tedavi kuklasi nitelik metaforu ilahi gorevler mitos aktarim kalbi tartan anubis antik silindir muhur tanrı vekili lugal asli manken ankh anlami 

Sun Oct 12, 2025 10:42 pm (Last edited: Mon Oct 13, 2025 9:03 am) 

ataturk emekleri 1 eylül 1921 ataturk sakarya savasinda vahdettin ise nimed nevzat ile dugunde 11konstantinos paleologos ve hektorun ocunu almak  »  « oncekilerin oykuleri soylencesi esatirul evvelin kelami ilk kronoloji civi yazisi sonra kral tanri toresi galgames tanri tezahuru lugal yasalari din nabu nebi nevi kahin 

| ||||||||||||||||